WEDSTRIJD Konaktex Beringen - Baio Futsal Morlanwelz  2 - 10  (0-6)

DATUM 14-11-2008  21:15

DOELPUNTEN 3’ Falasque (0-1), 7’ Dendane (0-2), 7’ Neukermans (0-3), 10’ Carello (0-4), 12’ Carello (0-5), 17’ Neukermans (0-6), 29’ Neukermans (0-7), 30’ Dendane (0-8), 35’ Falasque (0-9), 38’ Boukhari (1-9), 39’ Pinto (2-9) en 40’ Falasque (2-10).

VERSLAG Het contrast tussen een heel goed georganiseerd Morlanwelz en het op enkele individuen gestoelde Konaktex was schrijnend. De bezoekers lieten Vanenburg en co. in balbezit rustig hun veinzerij opvoeren en sloegen opnieuw zelf in balbezit collectief hard toe. Zo was na tien minuten voor de thuisploeg voor 700 kijkers bij 0-4 de situatie reeds uitzichtloos. Het bleef er niet bij want nog voor de rust werd het 0-6. Pas toen al de 0-9 op het scorebord prijkte, loste Morlanwelz zijn greep en kon Konaktex nog tweemaal tegen scoren. De dubbele cijfers kwamen er 23 seconden voor tijd toch nog.